För att förbättra upplevelsen använder vi cookies på denna webbplats. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

Frakt & leverans

När du handlar på vasaliving.se kan du se lagerstatusen och den beräknade leveranstiden för en produkt precis ovanför köpknappen. Om beställningen omfattar produkter med olika leveransstatus blir leveranstiden den samma som för den produkt som har längst leveransstatus.

Fraktsätt & fraktkostnad
Vi skickar alla leveranser via DHL, som kan hämtas upp vid närmaste DHL Servicepoint till den adress du har angett vid beställningen. När paketet lämnar vårt lager skickar vi ut ett e-postmeddelande med spårnings-id till dig.

En fraktkostnad om 49 kr inklusive moms tillkommer vid varje beställning och framgår i kassan. Vi erbjuder fraktfri leverans om värdet på beställda produkter överstiger 500 kr inklusive moms.

Leveranstid
I normalfall ligger leveranstiden på 2-5 arbetsdagar för produkter som finns på lager, och 4-7 arbetsdagar för produkter som beställs direkt från leverantör. Du får alltid en avisering när du kan hämta ut paketet hos ditt ombud. Om du har angett ett mobilnummer vid beställningen får du en SMS avisering när försändelsen kan hämtas ut hos ombudet. I annat fall blir du aviserad via e-post.

Paket bör hämtas ut inom 7 dagar från aviseringsdatum då outhämtade försändelser återsänds till Vasa Living AB. Du som kund blir då debiterad en återhämtningsavgift om 200 kr inklusive moms.

Leveransförsening
Om det mot förmodan skulle uppstå en leveransförsening har du som kund rätt att häva köpet utan kostnad genom att kontakta kundtjänst. För produkter som beställs direkt från leverantör kompenserar vi dig med 5% rabatt vid en försening hos leverantören. Observera dock att detta inte gäller specialbeställningar eller särskilt anpassade produkter.