90 dagars öppet köp
Fri frakt över 499 kr
Köp nu, betala sen

Frakt & leverans

När du handlar på vasaliving.se kan du se lagerstatusen och den beräknade leveranstiden för en produkt precis ovanför köpknappen. Om beställningen omfattar produkter med olika leveransstatus blir leveranstiden den samma som för den produkt som har längst leveransstatus.

Fraktsätt & fraktkostnad
Vi erbjuder leverans med DHL Service Point för alla köp. Leveranser hämtas upp vid DHL ombudet närmast till leveransadressen du angav vid beställningen. Vi erbjuder fraktfri leverans om värdet på beställda produkter överstiger 499 kr inklusive moms.

Leveranstid
I normalfall ligger leveranstiden på 1-3 arbetsdagar för produkter som finns i lager, och 4-7 arbetsdagar för produkter som beställs direkt från leverantör. Du kommer alltid att bli aviserad när ditt paket finns att hämta, alternativt är redo för leverans beroende på valt fraktsätt.

Vid leverans till ombud skall paket hämtas ut inom 7 dagar från aviseringsdatum, då outhämtade försändelser återsänds till oss. Du som kund blir då debiterad en återhämtningsavgift om 200 kr inklusive moms, eller det fulla orderbeloppet om ordern understiger 200 kr.

Leveransförsening
Om det mot förmodan skulle uppstå en leveransförsening har du som kund rätt att häva köpet utan kostnad genom att kontakta kundtjänst. För produkter som beställs direkt från tillverkaren (beställningsvara) kontaktar vi dig snarast om en försening skulle uppstå, eller om varan inte kan levereras.

Din webbläsare stöds inte :-(

Vi rekommenderar att du byter till en modernare webbläsare, t.ex. Google Chrome eller Microsoft Edge. Uppdatera nu