90 dagars öppet köp
Fri frakt över 499 kr
Köp nu, betala sen

Återköp & reklamation

Ångerrätt
När du som privatperson handlar på vasaliving.se gäller 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du tagit emot den beställda varan. Du får packa upp och undersöka varorna, men både produkten och förpackningen ska returneras i oförändrat skick, det får alltså inte ha använts eller monterats. Observera att ångerrätten inte gäller för förbrukningsvaror, eller i de fall där en vara har specialbeställts eller på annat sätt är en anpassad produkt. 

Öppet köp
Öppet köp erbjuds i 90 dagar från det att produkten levererats till dig. Under denna period kan du lämna tillbaka en produkt och få pengarna tillbaka (exklusive frakt) givet att den är oanvänd och returneras i orginalförpackning. Vid nyttjande av öppet köp debiterar vi en fast returfrakt om 39 kr.

Byten
Vid betalning med rabattkod gäller endast bytesrätt - om du vill göra en retur i detta fall på en vara ska du vända dig till kundtjänst för vidare instruktioner. Vid byten får du ett tillgodobelopp som du kan använda på nästa köp.

Reklamation
I enlighet med konsumentköplagen har du alltid rätt att reklamera en felaktig produkt inom 3 år, från och med det datumet du har fått din vara. Om du vill reklamera en vara ber vi dig göra detta så snart som möjligt efter att du har upptäckt felet.

Så här gör du en retur
För att göra en retur, kontakta kundtjänst på kundtjanst@vasaliving.se. Ange ordernummer, namn, artikelnummer och returorsak. Paketet behöver även en retursedel som klistras utanpå emballaget. Ange i samma mejl om du vill ha retursedeln digitalt (som PDF) via e-post eller utskrivet via brev. Vid utskick via brev använder vi faktureringsadressen för ordern om inget annat anges. Observera att retur sker alltid via DHL-ombud (även för hemleveranser).

Packa varorna väl - vi rekommenderar att du använder samma emballage som produkterna kom i för att minimera risken för att de går sönder vid transport. Klistra sedan på retursedeln innan du skickar iväg paketet.

Din webbläsare stöds inte :-(

Vi rekommenderar att du byter till en modernare webbläsare, t.ex. Google Chrome eller Microsoft Edge. Uppdatera nu